Nové reference: Upoutávky na štěňátka Dogo Argentino a Rhodéský Ridgeback

Pro 18, 2011   //   vytvořil Jiri Novak   //   Aktuality, Blog  //  Komentáře nejsou povoleny

Kvalitní štěňátka poznáte kromě jiného i tak, že to jejich chovatelé myslí vážně s jejich prezentací. Tmavé a nekvalitní fotografie s neuměle vytvořenými nápisy s přinejmenším pěti různými druhy písem dnes už nejsou dobrou vizitkou a zájemce nepřesvědčí vám zavolat natož napsat… Raději se ozvou chovateli, který má inzerát kvalitně a přehledně provedený. Svěřte své inzeráty profesionálům (a nemusí to být zrovna DesignDog) a uvidíte, že se vám ozve mnohem více zájemců. Je to jako se vším – dobrý obal a prezentace pomáhá oslovit zájemce a zlepšuje image vaší chovatelské stanice.

V posledních týdnech jsem realizoval upoutávku na štěňátka Rhodesian Ridgeback po našem Kevinovi (CH Ekevu od Křemence) a inzerát na štěňata Dogo Argentino (CHS Dobyvatel). Ten je dokonce ve dvou jazykových verzích – CZ a EN. Další inzeráty si můžete prohlédnout v našem Portfoliu.

Máte také zájem o podobnou upoutávku na svá štěňátka? Kontaktujte mne!

Inzerce a upoutávka na štěňata Rhodesian Ridgeback a Dogo Argentino

Komentáře jsou uzavřeny.

Chcete poradit?

Nevíte si rady? Máte dotaz nebo nejasnost? Jednoduše zavolejte našemu pejskovi na tel: 602 135 088. Pokud raději píšete, zašlete email na ahoj@designdog.cz nebo použijte formulář na stránce Kontakt.

A nebojte se, nekoušeme :)