Nádherné tričko s potiskem a samolepka na auto ve stejné grafice!

Čvc 7, 2012   //   vytvořil Jiri Novak   //   Aktuality, Blog  //  Komentáře nejsou povoleny

Pro majitelku fenky Máši plemene Cane Corso DesignDog navrhl potisk trička a samolepku na auto – vše v jednotném designu. Výhodou jednotného grafického stylu je zapamatovatelnost a snadná identifikace vašeho pejska nebo chovatelské stanice. Nepřehlédnutelný design tohoto trička tedy koresponduje s grafikou samolepky.

V zadání bylo, že majitelka preferuje zelenou barvu, fenka je přátelská a veselá. Tričko mělo být bílé, ale DesignDog umí potiskovat i libovolně barevné tričko. Pro potisk používáme značkový a kvalitní textil  Fruit of the Loom.

Nějaký čas jsem přemýšlel, chtěl jsem pro Mášu něco nového, neokoukaného. Zvolil jsem dynamický motiv zelené stuhy, která je doplněna žluto–oranžovým florálním motivem a jemnými pruhy. V kontrastu s tmavou srstí a červeným obojkem pejska tak vzniká příjemně barevný, hravý a veselý “fresh” motiv. Snad se bude líbit i vám :)

Samolepku a samozřejmě také tričko si můžete ve větším rozlišením prohlédnout v našem portfoliu.

Tričko s potiskem a samolepka na auto ve stejné grafice

Komentáře jsou uzavřeny.

Chcete poradit?

Nevíte si rady? Máte dotaz nebo nejasnost? Jednoduše zavolejte našemu pejskovi na tel: 602 135 088. Pokud raději píšete, zašlete email na ahoj@designdog.cz nebo použijte formulář na stránce Kontakt.

A nebojte se, nekoušeme :)