Krásné vizitky pro vaši chovatelskou stanici, grafický návrh a perfektní tisk

Lis 20, 2011   //   vytvořil Jiri Novak   //   Aktuality, Blog  //  Komentáře nejsou povoleny

Nově nabízíme pro chovatele a majitele pejsků realizaci jedinečných vizitek. Chtěli byste také krásné vizitky pro lepší propagaci vašich pejsků? Stačí zaslat fotografii (čím kvalitnější, tím bude výsledek lepší), název vaší CHS a kontakty, které chcete na vizitce mít, požadovaný počet a představu o barvách a grafickém stylu. Anebo můžete nechat grafiku cenou na našem kreativním pejskovi – je to pejsek šikula a určitě vás nezklame. Tisk je možný už od 200 kusů, čím vyšší náklad, tím nižší cena za jeden kus vizitky. Máte-li možnost vlastního tisku, zašlu vám tiskové podklady a tisk si zařídíte sami. Chcete znát cenu? Kontaktujte našeho kreativního pejska!

Prohlédněte si realizované vizitky pro CHS Collins Molosse (Argentinská doga) a pro Ri-Gadhars (Rottweiler a Argentinská doga). Potrpíme si na kvalitu a unikátnost grafiky, ale i vlastního tisku. Tisk realizujeme na kvalitním malonákladovém ofsetu na 300g křídový papír.

Vizitky pro vaši chovatelskou stanici - grafický návrh a tisk

Komentáře jsou uzavřeny.

Chcete poradit?

Nevíte si rady? Máte dotaz nebo nejasnost? Jednoduše zavolejte našemu pejskovi na tel: 602 135 088. Pokud raději píšete, zašlete email na ahoj@designdog.cz nebo použijte formulář na stránce Kontakt.

A nebojte se, nekoušeme :)